Образование

ОУ Гоце Делчев со низа активности за еко денот

ееее

Со модна ревија, театарска претстава, музичко ритмички точки во знакот на екологијата учениците од основното училиште Гоце Делчев утре со почеток од 12 часот ќе го прослават еко денот кој секоја година се одржува на 4 ти април а ова училиште веќе го има прифатено како традиција. Освен активностите за еко манифестацијата претставници од Германија утре ќе пристигнат во училиштето ... Повеќе »