Дневна архива: May 15, 2019

СПИСОКОТ НА ФФМ БЕЗ ФУДБАЛЕРИ РОДЕНИ 2006 ГОДИНА ОД ГФК „ОСОГОВО“ !?

Sequence 01.Still002

14.05.2019 – Дека управата на ГФК Осогово не мисли за иднината на клубот, потврдува објавениот список на ФФМ за пријавени кандидати, фудбалери родени 2006 година, за селектирање на ФФМ академијата, на кој нема ниту едно талентирано дете од кочанскиот клуб во рамките на Источниот регион. Рокот за пријавување истече на 10. Мај, а на списокот се пријавени фудбалери на Фудбал ... Повеќе »