Дневна архива: January 3, 2019

Полициските службеници од Кочани со превентивни мерки за новогодишните и божиќните празници

DSC_0124

Работно, со зголемен број служби и патроли ангажирани во текот на новогодишните празнувања, со засилена превентива – вака Полициската станица од Кочани беше организирана изминативе неколку денови. Со таква динамика ќе продолжат работните активности и за време на божиќните празници – соопшти командирот на ПС – Кочани, Горан Јакимовски при денешната средба со градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев. Празниците, ... Повеќе »