Дневна архива: November 7, 2018

Започна јавниот превоз на патници во Кочани

DSC_0009 (Copy)

Од  5 ноември, започна да функционира општинскиот линиски превоз на патници на подрачјето на општина Кочани.   Превозот се реализира на релацијата од селото Оризари – Усова чешма – Бавчалук – спој на улиците „Бел камен“ со „Страшо Ербапче“ до Лесна индустрија. Транспортот на патници го врши компанијата „Тасим“ од Оризари со четири поаѓања дневно од понеделник до сабота, согласно ... Повеќе »