Дневна архива: October 18, 2018

Градоначалникот Николчо Илијев оствари средба со студенти од Архитектонскиот факултет

Sequence 01.Still019

Група студенти од Архитектонскиот факултет во Скопје денеска престојуваа во Кочани каде остварија средба со градоначалникот Николчо Илијев на споменикот на слободата. Во поздравниот говор градоначалникот НИколчо Илијев ги истакна предностите и недостатоците кои ги има општина Кочани во делот на урбанистичките планови. За денешната посета на општина Кочани, професорката Дивна Пенчич изјави дека целта на ваквите соработки е студентите ... Повеќе »