Дневна архива: October 17, 2018

На С. Р. Ц. Пониква нови содржини за поквалитетна и побогата зимска туристичка сезона

Sequence 01.Still018

Колку настојувања на градоначалникот Илијев да ги поттикне бизнисмените на Пониква да придонесат за што поорганизиран старт на зимската туристичка сезона ќе дадат резултат, ќе покажат наредните месец – два, кога треба да се завршат подготвителните активности за квалитетно функционирање на спортско рекреативниот центар. Засега Илијев најавува проширување на паркинг просторот на Аеродромот, оградување на ски-патеката „Единица“, ставање во функција ... Повеќе »