Дневна архива: October 9, 2018

50 учесници денеска беа дел од младинската еколошка акција

Sequence 01.Still016

Во рамките на проектот „Младите успеваат заедно“ поддржан од проектот на УСАИД за граѓанско учество, денеска на локалитетот Гоцева Шума беше спроведена младинска еколошка акција во која ќе учествуваат 50-ина ученици од средните училишта, млади активисти од граѓанските здруженија и активисти на Црвен крст од Кочани. Учениците го исчистија теренот на Гоцева Шума, ги обновија клупите како и друга урбана ... Повеќе »