Дневна архива: October 4, 2018

Градежни активности на неколку улици и патишта во Кочани

DSC_0013 (Copy)

Наскоро се очекува да започнат градежните активности за асфалтирање на улицата „Кресненско востание“во населбата Усова Чешма во Кочани.   Според стручните служби од Општина Кочани, тендерската постапка е на самиот крај. За изведувач е избрана градежната компанија „Бони интерградба“ од Штип, а по спроведената електронска аукција, за асфалтирање на оваа улица ќе бидат наменети 1.985.500 денари.   – Тоа се ... Повеќе »