Изборите поминаа, плакатите останаа

Дали победниците на изборите се занесоа во славењето или губитниците предолго тагуваат по поразот главно никој од партиите не посегнува за остранување на изборните плакати во градот и населените места

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>